Prajitura cu nuca (de post)

de deyutzky in Prajituri, 9 Mar 2012 | 6554 vizualizari

 

inspirata din reteta "Prajiura zi si noapte" by Julie

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa minerala
  • 150 gr zahar+1 plic zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 300 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • nuci (bucatele mici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca (de post):

Zaharul il dizolvam in apa dupa care adaugam uleiul, esenta de vanilie si apoi faina amestecata cu praful de copt si mixam bine.

Compozitia obtinuta se imparte in 2. Prima parte se adauga intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar cea de a 2a compozitie se amesteca cu cele 2 linguri de cacao si se pune peste prima compozitie (cea alba).

Desupra se pun nucile bucatele mici si se da la cuptor pt 30 de minute la foc mediu.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.03.2012, 00:49

multumesc fetelor Veronica, sa-mi zici cum ti se pare...mie mi-a placut tare mult cum a iesit

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:31

buna

deyutzky 1

12.03.2012, 13:41

multumesc mamaieelena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de nuca si gris